De gezondheidssector wordt geconfronteerd met vele uitdagingen en ontwikkelingen. Als specialist in verven speelt Sikkens hierop in met op maat gesneden producten en diensten. Vanuit technische en decoratieve know-how biedt het Sikkens healthcare-concept een totale projectaanpak die aan alle eisen van de gezondheidssector voldoet. Specialistisch producten en kleurgebruik zijn in dit serviceconcept beiden precies afgestemd op de verschillende taken van (para)medische interieurs.
Rekening houdend met de complexe medische en menselijke context, ontwikkelde ik voor dit concept duurzame, doordachte en kleurrijke oplossingen die opdrachtgevers, architecten en schilders kunnen helpen, inspireren en adviseren bij het aankleden/schilderen van verschillende ruimtes in een zorginstelling. ​​​​​​​
In 2011 is er over dit concept, de invloed van kleur op mensen, door AkzoNobel een film gemaakt. In een revalidatieziekenhuis in Singapore introduceer en leg ik dit concept uit, daarna wordt de uitvoering gevolgd en tenslotte is het resultaat te zien.
KLEURCONCEPT // boek met uitleg serviceconcept, inspiratie en advies  

// bekijk de andere projecten

Back to Top